Kooptips bij het zoeken naar tegels

Kooptips bij het zoeken naar tegels

Geplaatst op

Er zijn veel soorten tegels en allemaal zeer duurzaam. Ze worden al eeuwen gebruik om pleinen en tuinen in te richten. In deze blog geven we je de kooptips van experts. Op deze manier kun je gemakkelijk de juiste tegels voor jouw designsituatie kiezen. Bij een tegeloutlet vind je de mooiste tegels voor weinig. Een mooie kans om je tuin netjes te maken.

Materialen

Zoveel wensen, zoveel materialen. Er zijn veel soorten tegels die allemaal eigen uitstraling hebben. Betontegels, natuursteentegels en grindtegels. Je kunt het zo gek niet verzinnen of het is er wel. Kijk eens rond in de producten van een online aanbieden en laat je inspireren. De ene tegel is de andere niet. Zo past een natuurstenen tegel goed in een mediterraanse tuin of zentuin, terwijl een betontegel goed past in een industriële tuin.

Design

Voor je het weet heb je een kei van een tegel te pakken die helemaal past bij je tuin of interieur. Er zijn gepolijste tegels en tegels met een ruwe look. Het is maar net waar jouw tuin qua design om vraag. Het is goed om gebruik te maken van de mogelijkheid (wanneer deze er is) om de tegel in het echt te bekijken.

Vloer of wand

Er bestaat een groot verschil tussen de tegels voor de vloer of wand. De tegels voor op de wand zijn meestal minder robuust en sterk dan tegels voor op de vloer. Dat komt omdat de wandtegels ook veel minder druk te verduren hebben. Er wordt ook niet opgelopen natuurlijk.

Duurzaamheid en onderhoud

De reden dat tegels zo populair zijn, is dat ze zeer duurzaam zijn. Ze gaan dan ook gemakkelijk tientallen jaren mee. Qua onderhoud vragen ze niet veel en dat is handig want dan heb je tijd over voor andere dingen.

Voordelen van tegels:

Nog even de voordelen van tegels op een rijtje:

  • Weinig onderhoud
  • Veel keuze uit design
  • Ideaal voor de vloer of wand
  • Gaan gemakkelijk vele decennia mee
  • Eenvoudig schoon te houden

Conclusie

Tegels zijn al honderden jaren populair als het gaat om het inrichten van de tuin en woning. Online vind je gemakkelijk verschillende aanbieders van tegels. Ga altijd voor de outletaanbieder met de beste prijs-kwaliteitgarantie. Soms is goedkoop, duurkoop.

Meer ontdekken?

Altijd al willen weten hoe vloercoating werkt? En hoe je kunstgras moet onderhouden? De antwoorden liggen voor je klaar in onze blogs.

Gerelateerde berichten

Hoe leg je betonplaten?

Stel: je hebt goede betonplaten gekocht bij betonspecialist Wester-Beton en je gaat ze leggen. Je moet dan wel weten hoe je dat het beste kunt doen....

Lees meer

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden