Hoe creëer ik een industrieel interieur voor mijn woning?

Hoe creëer ik een industrieel interieur voor mijn woning?

Geplaatst op

Veel mensen denken dat het moeilijk is om een industrieel interieur te creëren, maar eigenlijk is het best wel eenvoudig als je de juiste spullen weet te bemachtigen die je in je interieur neer kunt zetten. We hebben het al over sfeerobjecten en meubels die de look van de woning bepalen.

Tegenwoordig is de industriële stijl erg populair en het is dan ook niet moeilijk om bij interessante woonwinkels allerlei leuke accessoires en meubels te vinden. We nemen in deze blog een aantal interessante opties met je door. Lees snel verder. 

Industriële eetkamerstoelen 

De industriële stijl komt tegenwoordig in alle soorten en maten. Denk aan tafels, sfeerobjecten, banken, stoelen en het kleurenpallet voor de diverse kamers in je woning. 

Online is het erg gemakkelijk om te filteren en een keuze te maken uit het scala aan meubels dat er te verkrijgen is op dit gebied. Denk bijvoorbeeld aan schitterende eetkamerstoelen met een industrieel design. Wanneer je zowel de eetkamer als de woonkamer een industrieel design geeft dan zullen deze mooi op elkaar aansluiten.

Wat kan er allemaal interieur dat industrieel is? 

Het is mogelijk om van alles in een industrieel interieur in te passen omdat het zo’n veelzijdige stijl is. Er zijn zelfs bedrijven die zich op gespecialiseerd hebben om ouderwetse zaken en fabrieken, bijvoorbeeld uit de DDR (voormalig Oost-Duitsland), zo te bewerken dat je het in een interieur neer kan zetten. Denk bijvoorbeeld aan een oude schakelkast of een werkbank compleet met bankschroef.

Het meeste van die zaken zijn bedoeld als sfeerobject en hebben niet echt een praktische toepassing, hoewel een bankschroef echt wel dienst kan doen als kast. Natuurlijk is het ook echt belangrijk dat je een grote raampartij hebt in je woning, zo is het mogelijk om veel daglicht binnen te laten stromen. Dan krijgt je huis direct de uitstraling van een loft. Ramen met daartussen ijzeren sponningen maken al snel die klassieke loftuitstraling. 

Gerelateerde berichten

Over ons

Contactgegevens

Via info @ domein.nl neem je eenvoudig contact met ons op. We beantwoorden je vragen zo snel mogelijk.

© 2024 Alle rechten voorbehouden